Web Analytics Made Easy - Statcounter

شب گذشته سه اپلیکیشن متعلق به فیس‌بوک به نام‌های واتس‌اپ، اینستاگرام و پیام‌رسان اختصاصی آن از دسترس خارج شدند و هنوز هیچ توضیح رسمی در مورد علت این نقص ارائه نشده است.

گزارش گروه دیگر رسانه های خبرگزاری دانشجو به نقل از ورج، گستردگی این اختلال‌ها که باعث شده میلیاردها نفر در سراسر جهان نتوانند از خدمات این سه برنامه استفاده کنند موجب هجوم کاربران به توئیتر برای اعتراض به فیس‌بوک به علت وقوع این مشکل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عدم امکان ارسال و دریافت پیام در واتس‌اپ و پیام‌رسان فیس‌بوک و همین طور ناممکن شدن ارسال عکس و ویدئو در اینستاگرام از جمله مسائلی بود که توسط کاربران معترض در توئیتر مورد توجه قرار گرفته بود.

مشکل یادشده حدود ۵۰ دقیقه ادامه داشت و بی احترامی فیس‌بوک و عدم ارائه هرگونه توضیح رسمی در این زمینه بعد از گذشت بیش از ۱۲ ساعت از وقوع این نقص فنی با انتقادهای گسترده کاربران در شبکه‌های اجتماعی مواجه شده است.

دسترسی به این سه اپلیکیشن در ۱۹ فوریه نیز برای مدت کوتاهی مختل شده بود و در آن زمان نیز کاربران زیادی نسبت به این مشکل اعتراض کردند. انحصارطلبی فیس‌بوک و کنترل انحصاری واتس‌اپ و اینستاگرام بعد از خریداری آنها از مالکان و طراحان اصلی موجب شده تا دامنه اختلال‌های فیس‌بوک همیشه به واتس‌اپ و اینستاگرام نیز کشیده شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: توئیتر واتساپ فیسبوک اینستاگرام واتس اپ فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۳۶۸۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو

بیژن شفیعی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در خصوص طرح تحقیقاتی با عنوان تأثیر ارائه ویدئو کلیپ در روش(RET) بر بهبود طول و محتوای گفته‌ها در بیماران زبان پریشی ناروان اظهار کرد: ۲۱ مبتلا به ضایعه مغزی که دچار لکنت زبان و فراموشی واژگان شده اند در بیمارستان کاشانی تحت درمان با استفاده از ویدئو کلیپ‌های آموزشی قرار گرفتند.

وی افزود: در این تحقیق به مدت ۱۲ جلسه برای این دست از بیماران ویدئو کلیپ پخش شد که پس از این دوره به بهبود مشکل ایجاد شده در آنها منجر شد.

محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تصریح کرد: این روش تحقیقی روی مبتلایان ۴۰ سال به بالا انجام گرفت. باید دانست هرچه سن ابتلاء به ضایعه مغزی و فراموشی واژگان کمتر از ۴۰ سال باشد بهبودی کامل بیشتر مشاهده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در این تحقیق یادآوری کلمات به روش تداعی ذهنی در بافت تصویری (ویدئو کلیپ) صورت گرفت که این روش در کشورهای دیگر نیز آزمایش شده و در حوزه درمان مورد استفاده بوده است.

شفیعی در پاسخ به این سوال که آیا نتایج این تحقیق در بهبود بیماران آلزایمر نیز مؤثر خواهد بود، گفت: بررسی در این زمینه صورت نگرفته است و پژوهش حاضر صرفاً برای بیمارانی است که علت اختلال گفتاری آنها ضایعات مغزی بوده است.

این محقق و پژوهشگر دانشگاه علوم پزشکی اصفهان بیان داشت: مبتلایان به ضایعه مغزی فراموشی واژگان کلمات، به دلیل فراموشی بسیاری از کلمات مورد نیاز گفتگوهای روزمره، به مرور از روابط اجتماعی خود دست کشیده و خود را در حاشیه قرار می‌دهند

کد خبر 6100441

دیگر خبرها

  • دلیل اصلی پرخاشگری در کودکان چیست؟
  • عامل ۸۰درصد دسترسی غیرمجاز به حساب کاربری کاربران چیست؟
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو
  • چرا موبایلمان هک می‌شود؟ | تنها راه‌ جلوگیری از هک شدن در اینستاگرام، تلگرام و واتس‌اپ
  • فعال نبودن تنظیمات امنیتی عامل ۸۰ درصد هک کاربران است
  • «کودکان اُتیسمی» روی مرز باریک مرگ و زندگی
  • روز جهانی پسر ۱۴۰۳ + پیام، متن و عکس تبریک
  • آمادگی جسمانی با سلامت روان بهتر در جوانان مرتبط است
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • ایمن‌ترین پیام‌رسان‌های جهان/ چگونه امنیت پیام‌رسان‌ها را بالا ببریم؟